Kepada Yang Belum Dapat Zuriat

Hai ,

Salmah di sini

Saya ada satu berita baik bagi mereka yang belum dikurniakan cahayamata.

Selain dari menggunakan kaedah tradisional saya telah terjumpa sebuah ebook berkaitan cara hamil.
Ebook ini boleh saya katakan satu panduan lengkap ilmu-ilmu tentang kesuburan.

Tajuk nya ‘Rahsia Mudah Hamil’.

Ebook ini ditulis oleh sepasang suami isteri yang pernah mengalami masalah yang sama sebelum dikurniakan zuriat.Rentetan dari masalah tersebut mereka berdua telah membuat satu kajian yang mendalam terhadap ilmu-ilmu tentang kesuburan. Oleh kerana kedua-dua mereka berkelulusan Ijazah Sarjana Muda dalam Bidang Genetik dan Sains Pemakanan, bukan menjadi suatu masalah bagi mereka untuk mendapatkan maklumat-maklumat dari sumber-sumber yang jarang dicapai oleh kebanyakan orang.

Oh ! 3 tahun lama nya kajian ini dilakukan. Rasanya belum ada lagi lah ebook yang begitu dalam tentang cara hamil yang berkesan.
Ebook nya setebal 300 m/s yang penuh dengan informasi dan panduan yang praktikal.Sebab terlampau tebal 1 bab dikeluarkan.Walaupun begitu, ebook Rahsia Mudah Hamil masih cukup tebal bagi kategori ebook sebab ia berjumlah 212 m/s.

So…dari  212 m/s ebook kehamilan itu, penulis telah mengambil satu bahagian dari ebook tersebut(  23 m/s semuanya) lalu diberikan secara percuma dalam bentuk laporan yang mana tajuk nya adalah ‘Mengesan Kesuburan Dengan Kaedah BBT’. Ia mula diedar sejak Oktober 2008 dan sehinga Mei 2009 dan telah dimuatturun dan dibaca oleh 1426 orang. Dalam tempoh tersebut, mereka menerima beberapa email daripada pembaca yang memberikan pengakuan ikhlas mereka bagaimana dengan report percuma 23 m/s tersebut, dengan izin Allah swt mereka telah berjaya hamil anak pertama.

Ya..itu hanya 23 m/s. Bagaimana pula dengan 212 m/s. Kata penulis, beliau yakin setiap orang yang membeli Ebook Rahsia Mudah Hamil, sudah pasti mereka akan membeli ebook susulan kedua mereka nanti.

Yang paling anda akan suka, penulis telah mendedahkan 15 kaedah untuk mengesan hari-hari subur bagi meningkatkan peluang kehamilan. Sesuatu yang sangat-sangat jarang diketahui oleh semua orang. Semuanya didapati dari sumber-sumber kajian saintifik seperti buku rujukan luar negara dan jurnal-jurnal perubatan.

Sebenarnya banyak lagi intro tentang isi kandungannya, kalau anda mahu tahu lebih lanjut, apa kata anda singgah sebentar ke Laman Jualan ebook Rahsia Mudah Hamil di sini.

Di laman jualan tersebut terdapat ulasan mereka yang diberi peluang untuk membacanya lebih awal. Kesemua mereka benar-benar kagum dengan isi kandungan ebook tersebut.

ikhlas,
Salmah

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: